Warning: extract() [function.extract]: First argument should be an array in /home/misbis/public_html/sklep/includes/application_top.php on line 225
Auto-Części Miś
    home ulubione kontakt

częœci certyfikowane do samochodów nowych (leasing ,kredyt , oprocentowane) i po gwarancyjnych świece żarowe , iskrowe , przepływomierze , przełączniki , kable zapłonowe , moduły , rozruszniki , klocki hamulcowe , tarcze , bębny , sprzęgła ,koła pasowe przeguby , półosie , osłony , piasty , łożyska ,amortyzatory , sprężyny , wahacze , łączniki , poduszki , węże chłodzenia , korki , zawory , zbiorniki , termostaty , pokrywy ,przewody paliwowe , przewody olejowe , olej , filtr powietrza , filtr paliwa , filtr oleju , zestawy naprawcze , uszczelki , panewki , sondy , akcesoria , akumulatory , żarówki i inne ...


  Top » Bezpieczeństwo Moje Konto  |  Zawartość koszyka  |  Zamówienie   
Kategorie
Elektryka-Zapłon
Filtry
Karoseria
Korki - Zaślepki
Przewody-węże
Silnik-Osprzęt
Tavria
Układ Chłodzenia
Układ Hamulcowy
Układ Kierowniczy
Układ Napędowy
Układ Paliwowy
Układ Wydechowy
Układ Zawieszenia
Valeo
Wartburg
Wyposażenie Wnętrza
Akcesoria
Inne


Producenci
Informacje
Wysyłka
Zwroty i Reklamacje
Bezpieczeństwo
Korzystanie ze Sklepu
Program Lojalnościowy
Kontakt
Nowości więcej

Czujnik wału korbowego Opel Astra F G H Corsa C
25,00zł
Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji

Polityka prywatności

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 roku poz. 833.) Sklep AUTO-CZĘŚCI MIŚ chroni dane osobowe osób korzystających z naszego sklepu. Dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach naszego sklepu:

ZAKŁADANIE KONTA

Użytkownikiem serwisu może być pełnoletnia osoba fizyczna, czyli osoba, która ma ukończone 18 lat. Każdy użytkownik który robi zakupy w sklepie AUTO-CZĘŚCI MIŚ posiada możliwość założenia własnego konta. Posiadanie własnego konta w sklepie umożliwia zakup jego edycje ,zamówienie towaru,zakup "zbiorczy" oraz przy kolejnych zakupach pominięcie "kroku" związanego z wpisywaniem danych osobowych lub firmy zamawiającego, oraz wiąże się ze statusem Stałego Klienta i Lojalności która procentuje rabatami .


USUWANIE KONTA

Istnieje możliwość skasowania konta na życzenie użytkownika, a także zmiana danych. Każdy użytkownik ma prawo do wglądu i poprawienia po zalogowaniu oraz usunięcia swoich danych osobowych zgromadzonych
przez Sklep AUTO-CZĘŚCI MIŚ


UDOSTĘPNIANIE DANYCH

Sklep AUTO-CZĘŚCI MIŚ nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom. Twoje dane osobowe, które nam podajesz (imię i nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mailowy) traktujemy jako informacje w najwyższym stopniu poufne i nikt z zewnątrz nie ma do nich dostępu. Nie są udostępniane żadnym osobom trzecim, firmom ani organizacjom. Służą one tylko i wyłącznie do komunikacji pomiędzy nami.


POSTANOWIENIA KOŃCOWE

Konta użytkownika przypisane są do osób. Jedna osoba może mieć tylko jedno konto w serwisie. Z jednego konta powinna korzystać tylko jedna osoba.

Konta osób, które kopiują zawartość serwisu na lokalny dysk, korzystają z programów lub robotów masowo indeksujących strony oraz w inny sposób atakują lub przeciążają serwer, będą usuwane, a dostęp do serwisu będzie takim osobom bezwzględnie blokowany. Serwer podlega całodobowemu monitoringowi.

Właściciel zastrzega sobie prawo do zmian niniejszej umowy w dowolnej chwili bez zawiadamiania Użytkownika o zmianach. Korzystanie z serwisu równoznaczne jest z akceptacją wprowadzonych zmian.

Kontynuuj
Koszyk więcej
...jest pusty
Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła?



Nowe konto
Wyszukiwanie
Wyszukiwanie w tytułach
 
Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Bestsellery
01.Świeca zapłonowa BP6EFS BP6EF BP7EFS Mondeo Fiesta Espace Ka
02.Żarówka H4 24v 100/70W P45t Tungsram promocja
03.Wahacz górny tylny lewy AUDI A4 A6 VW Passat B3 B5 B6 Superb
04.Świece żarowe Clio Cherokee volvo wyprzedaż!!!
05.Żarówka H4 24v 75/70W P45t Narva promocja
06.Świece żarowe Escort Orion Fiesta 1.6D wyprzedaz!!!
07.Sworznie wahacza Berlingo Partner 18mm kpl 2 szt Promocja
08.Przekaźnik rozrusznika Scania Iveco 24V Bosch nowy!!!
09.Świece żarowe Mercedes Klasa A W168 wyprzedaż
10.Świece żarowe Vectra A Corsa Kadett Trooper wyprzedaż!!!
Recenzje więcej
Obecnie nie ma recenzji o produktach


Zobacz Nasze Aukcje na Allegro

Customized by PRPD


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/misbis/public_html/sklep/includes/functions/sessions.php on line 111