Warning: extract() [function.extract]: First argument should be an array in /home/misbis/public_html/sklep/includes/application_top.php on line 225
Auto-Części Miś
    home ulubione kontakt

częœci certyfikowane do samochodów nowych (leasing ,kredyt , oprocentowane) i po gwarancyjnych świece żarowe , iskrowe , przepływomierze , przełączniki , kable zapłonowe , moduły , rozruszniki , klocki hamulcowe , tarcze , bębny , sprzęgła ,koła pasowe przeguby , półosie , osłony , piasty , łożyska ,amortyzatory , sprężyny , wahacze , łączniki , poduszki , węże chłodzenia , korki , zawory , zbiorniki , termostaty , pokrywy ,przewody paliwowe , przewody olejowe , olej , filtr powietrza , filtr paliwa , filtr oleju , zestawy naprawcze , uszczelki , panewki , sondy , akcesoria , akumulatory , żarówki i inne ...


  Top » Bezpieczeństwo Moje Konto  |  Zawartość koszyka  |  Zamówienie   
Kategorie
Elektryka-Zapłon
Filtry
Karoseria
Korki - Zaślepki
Przewody-węże
Silnik-Osprzęt
Tavria
Układ Chłodzenia
Układ Hamulcowy
Układ Kierowniczy
Układ Napędowy
Układ Paliwowy
Układ Wydechowy
Układ Zawieszenia
Valeo
Wartburg
Wyposażenie Wnętrza
Akcesoria
Inne


Producenci
Informacje
Wysyłka
Zwroty i Reklamacje
Bezpieczeństwo
Korzystanie ze Sklepu
Program Lojalnościowy
Kontakt
Nowości więcej
Uszczelka tłumika 59 / 74 mm Berlingo 2.0 HDi Partner
Uszczelka tłumika 59 / 74 mm Berlingo 2.0 HDi Partner
10,00zł
Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji

Polityka prywatności

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 roku poz. 833.) Sklep AUTO-CZĘŚCI MIŚ chroni dane osobowe osób korzystających z naszego sklepu. Dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach naszego sklepu:

ZAKŁADANIE KONTA

Użytkownikiem serwisu może być pełnoletnia osoba fizyczna, czyli osoba, która ma ukończone 18 lat. Każdy użytkownik który robi zakupy w sklepie AUTO-CZĘŚCI MIŚ posiada możliwość założenia własnego konta. Posiadanie własnego konta w sklepie umożliwia zakup jego edycje ,zamówienie towaru,zakup "zbiorczy" oraz przy kolejnych zakupach pominięcie "kroku" związanego z wpisywaniem danych osobowych lub firmy zamawiającego, oraz wiąże się ze statusem Stałego Klienta i Lojalności która procentuje rabatami .


USUWANIE KONTA

Istnieje możliwość skasowania konta na życzenie użytkownika, a także zmiana danych. Każdy użytkownik ma prawo do wglądu i poprawienia po zalogowaniu oraz usunięcia swoich danych osobowych zgromadzonych
przez Sklep AUTO-CZĘŚCI MIŚ


UDOSTĘPNIANIE DANYCH

Sklep AUTO-CZĘŚCI MIŚ nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom. Twoje dane osobowe, które nam podajesz (imię i nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mailowy) traktujemy jako informacje w najwyższym stopniu poufne i nikt z zewnątrz nie ma do nich dostępu. Nie są udostępniane żadnym osobom trzecim, firmom ani organizacjom. Służą one tylko i wyłącznie do komunikacji pomiędzy nami.


POSTANOWIENIA KOŃCOWE

Konta użytkownika przypisane są do osób. Jedna osoba może mieć tylko jedno konto w serwisie. Z jednego konta powinna korzystać tylko jedna osoba.

Konta osób, które kopiują zawartość serwisu na lokalny dysk, korzystają z programów lub robotów masowo indeksujących strony oraz w inny sposób atakują lub przeciążają serwer, będą usuwane, a dostęp do serwisu będzie takim osobom bezwzględnie blokowany. Serwer podlega całodobowemu monitoringowi.

Właściciel zastrzega sobie prawo do zmian niniejszej umowy w dowolnej chwili bez zawiadamiania Użytkownika o zmianach. Korzystanie z serwisu równoznaczne jest z akceptacją wprowadzonych zmian.

Kontynuuj
Koszyk więcej
...jest pusty
Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła?



Nowe konto
Wyszukiwanie
Wyszukiwanie w tytułach
 
Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Bestsellery
01.Świeca zapłonowa BP6EFS BP6EF BP7EFS Mondeo Fiesta Espace Ka
02.Łącznik stabilizatora przód A4 A6 A8 Passat Superb Promocja
03.Żarówka H4 24v 100/70W P45t Tungsram promocja
04.Wahacz górny tylny lewy AUDI A4 A6 VW Passat B3 B5 B6 Superb
05.Żarówka H4 24v 75/70W P45t Narva promocja
06.Świece żarowe Clio Cherokee volvo wyprzedaż!!!
07.Świece żarowe Escort Orion Fiesta 1.6D wyprzedaz!!!
08.Sworznie wahacza Berlingo Partner 18mm kpl 2 szt Promocja
09.Przekaźnik rozrusznika Scania Iveco 24V Bosch nowy!!!
10.Świece żarowe Mercedes Klasa A W168 wyprzedaż
Recenzje więcej
Obecnie nie ma recenzji o produktach


Zobacz Nasze Aukcje na Allegro

Customized by PRPD


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/misbis/public_html/sklep/includes/functions/sessions.php on line 111